fără TVA cu TVA

Imbracaminte protectie sudura

Șorț ADIN Mareste

Sort sudor ADIN

Produs nou



70,00 lei fara TVA

70,00 lei fără TVA 83,30 lei cu TVA

Informatii

Vă recomandăm un șorț special adaptat pentru munca solicitantă într-un atelier de lăcătuș sau fierărie. Șorțul de protecție previne rănile în timpul muncii sau deteriorarea hainelorPurtarea nu restricționează mișcarea și vă permite să vă deplasați în siguranță prin atelier și să manipulați unelte și materiale.
Split de vită este un material excelent care conferă îmbrăcămintei de protecție o durabilitate excepțională. Captează mici scântei, bucăți fierbinți de material și cleme care apar în timpul prelucrării metalului fierbinte. 
Șorțul de fierar este un scut eficient. Simpla prindere a șorțului rezolvă cureaua din jurul gâtului și șireturile cravatei din jurul taliei. Dimensiunea universală a șorțului oferă spațiu suficient în lățime și lungime pentru fiecare tip de figură. Legatura la spate nu pune in pericol slăbirea în timpul lucrului, șireturile nu interferează. De asemenea, Lacl protejează bine partea superioară a corpului fără a restricționa mișcarea mâinilor.
Recomandăm un șorț de fierar cu risc pentru toate operațiunile cu risc crescut. Materialul durabil previne rănile grave.
  • șorț de fierar din piele cu laclem
  • material: split din carne de vită , cusături Kevlar, curele din piele
  • culoare: gri
  • standard: EN 13688, EN 11611 A1
  • dimensiune: 100 x 72 cm